Osobna psihoterapija

Psihoterapija namjenjena pojedincima
  • Ponekad se nađemo u situacijama da ne znamo kamo dalje ili kojim putem.
  • Ponekad nam je teško sa sobom, a ponekad sa drugima.
  • Ponekad jedno povlači za sobom drugo.

Osobna psihoterapija

Pomaže nam da pronađemo korijene naše smetnje, da ju bolje razumijemo, da nađemo alate da se s njom nosimo ili je prevladamo i da razvijemo zdravije oblike ponašanja. Prvenstveno prema sebi, a onda i ljudima koji nas okružuju.

Kroz osobnu terapiju istražujemo sami sebe. Pročišćavamo nagomilane emocije, vadimo ih van u sigurnom okruženju, gledamo od kuda su došle i zašto reagiramo ovako ili onako, bolje se razumijemo i idemo svjesniji kroz život. Čim smo svjesniji sebe, otvaramo si mogućnost da biramo bolje, Mudrije.

Ponekad ne znamo komunicirati o vlastitim emocijama, potrebama… i to ovdje vježbamo…učimo… usvajamo.

Osobna psihoterapija je individualni trening, prilagođen baš Vama, Vašim potrebama, Vašoj životnoj situaciji kako biste živjeli kvalitetniji, zdraviji život. Također je odlična prevencija protiv svih vrsta bolesti.

Najčešće klijenti dođu kad počnu osjećati neke simptome; nesanicu, slabiji tek, napetost, anksioznost, dožive napad panike (osjećaj da će dobiti srčani udar, da će umrijeti, da ne mogu udahnuti, osjećaju pritisak u grudima, mučninu u želucu…) ili kad osjećaju nisko samopoštovanje prema sebi, kada se osjećaju usamljeno, kada imaju osjećaj da rade pogrešne životne izbore, kada često udovoljavaju drugima, kada ne mogu reći NE, kada se se previše prilagođavaju, kada imaju opsesivne misli ili radnje, ili nerazriješene odnose, snove koji ih muče, fobije kojih se ne mogu riješiti i još mnogo toga drugog što se kroz život nalijepi za nas i ne znamo kako se toga osloboditi…

 

Individualna psihoterapija može pomoći da povratimo stabilnost i da svoj život okrenemo u pravcu koji mi želimo, da odabiremo bolje izbore i živimo punim plućima…

Koliko traje individualni termin?
Traje 50 – 55 min.
Kako rezerviramo termin?
Važno mi je znati odgovaraju li Vam više jutarnji ili popodnevni termini te odgovara li Vam podjednako bilo koji dan. Tada Vas usklađujem sa svojim slobodnim terminima i dodjeljujem Vam Vaš termin.

Termin predlažem da rezervirate pismenim putem: mailom, sms porukom budu

ći se ne mogu uvijek javiti na telefon (ako je savjetovanje u tijeku).
Koliko puta trebam doći?
Obicno počinjemo tako da dođete 3 puta. Tada odlučujete želite li dalje ili Vam je ovo dovoljno. Neki klijenti dođu 3 puta, neki 6, a neki ostanu i po 3,4 mjeseca. Neki i dulje. To ovisi o Vama i Vašoj zelji za radom na unutarnjim procesima.
Je li psihoterapija učinkovita?
Sasvim je sigurno da Vam se sav uloženi trud i sredstva isplate vrlo brzo, kroz bolje odabrane životne odluke, čvršće postavljene stavove, snažnije ili nježnije funkcioniranje u odnosima…
Koliko ranije treba doći?
Nije potrebno dolaziti ranije već, ako je moguće, točno u dogovoreno vrijeme. Ranije Vas neću moći primiti.
Koji su načini komunikacije ako nisam iz Zagreba?
Obicno za klijente izvan Zg radim preko Skypa ili What’s up video pozivom ili Viber video pozivom.
Takva vrsta savjetovanja/psihoterapije je moguća I za one koji su u Zagrebu, ali su vremenski ili zdravstveno ograničeni te ne mogu fizički doći do mene.

Kontaktirajte nas!

Ako odlučite raditi sa nama na svom unutarnjem svijetu, bit će nam drago osobno Vas upoznati!