Ne vidiš moje potrebe

Ne vidiš moje potrebe

Miran je bio nježan, pažljiv i nastojao zadovoljiti sve Tamarine potrebe čak i prije nego bi ih sama prepoznala. Često bi dolazio ranije kući, skuhao ručak, napravio reda među jastucima u dnevnoj sobi. Bio je sklon planiranju vikenda, trudu oko zajedničkog vremena samo za Tamaru i njega.

Tamara je bila u početku odnosa vrlo ponosna na takvog partnera. Kasnije, i dalje ponosna, zaboravila bi ga potvrditi, pohvaliti, primjetiti… Postalo je normalno to što Miran čini, što govori nježne riječi i što još uvijek žudi za njenim tijelom. Postalo je čak pomalo opterećujuće. Kako reći NE seksu s takvim mužem? Ipak, nije s se time puno zamarala. Postupala je onako kako je osjećala. A osjećala je malo seksualne želje prema Miranu.

Dok su sjedili u mom uredu, Tamara je bila zaplakana, a Miran baš kako mu i ime kaže: miran, tih, rezigniran. Kao da je odavno napustio mjesto na kojem se emotivno nalazila Tamara.

Kako dalje? Ima li nade? Kako se vratiti na ono mjesto u odnosu gdje smo bili oboje sretni i zadovoljni?

Nade uvijek ima, ako je oboje želimo. Stari odnos treba završiti. Da je valjao, opstao bi. Odnos se može mijenjati kako bi oboje u njemu bili zadovoljni. Kreirati odnos po mjeri i Mirana i Tamare je proces. Ukoliko su oboje spremni, putovanje prema takvom odnosu započinjemo prvim partnerskim savjetovanjem…

______________________________________________________________________________

Svi likovi iz priče su izmišljeni, ali sama priča, iako izmjenjena, ima realne elemente.

Posljednje objave

Bojim se potresa
Autor: Ivana 30/01/2021
Zapravo ne znam što misli…
Autor: Ivana 08/04/2020
Nakon 10 godina, moja nesretnost
Autor: Ivana 15/01/2020
Trebam te, a ti bježiš
Autor: Ivana 19/03/2019